| Alfa-Lancia.pl | FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Rejestracja | Profil | Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości | Zaloguj

Problem z otwarciem samochodu

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dyskusyjne Alfa Romeo - Lancia -> Alfa Romeo - Lancia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
R-A-M-Z-E-S

PostWysłany: 2010-01-27    Temat postu: Problem z otwarciem samochodu Odpowiedz z cytatem

Kledzy mam problem z otwarciem samochodu. Ostatnio kilka dni w te najwieksze mrozy stal na dworzu bo musialem wyjechac i jak wrocilem okazalo sie ze akumulator sie rozladował całkowicie i teraz nie moge dostac sie do środka zeby moc otworzyc maske i wyciagnac stary akumulator. Zawsze zamykam centralny i uzbrajam alarm a teraz nawet nie moge centralnego z kluczyka otworzyc i mam mega zagwózdke co zrobić zeby dostać sie do środka dodam że tylna kanape mam przytwierdzoną na stałe i nie moge jej złożyć. Koledzy może ktos z was mial juz podobne przygody i może mi podsunąc jakis ciekawą myśl
Za wszystkie podpowiedzi będe bardzo wdzieczny bo mi juz sie pomysły skonczyły Sad

Alfa Romeo 156 1.6 TS 1998
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
atx156

PostWysłany: 2010-01-27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po prostu - użyć rozmrażacza do szyb i zamków i musi puścić Cool
Powodzenia Wink
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dyskusyjne Alfa Romeo - Lancia -> Alfa Romeo - Lancia Wszystkie czasy w strefie GMT - 1 Godzina
Strona 1 z 1

Skocz do: